Advertising

ACTRICES hotel


Оваа приказна што ќе ја раскажам ми беше одземена од вистинскиот живот… Ми беше досадно. Отидов на разговор на работа. Ние
имал долг разговор со една дама и
ги имам нашите броеви. Единствениот проблем беше што бев Во Истанбул, Во Ризе, патем, јас сум
27 години, 186 високи, 80 кг, темнокос, мој
мојот сопруг не беше среќен во бракот, но тој беше несреќен. Таа беше
се оженил со неа, а потоа се скарал со неа. Дојде во Белград и ми се јави. Имавме договор. Еден
Во неделата се сретнавме на плажата во Кадилакö. Се запознавме на плажата. Возачи на крај 165
висока и затворена девојка. Предолго седите на кафе
долго и долго разговарај
време.
тој глас додека го ставаш прстот во него … повторно разговаравме, сакам да ти ја дадам мојата пичка, рече тој
отидовме на островите отидовме во едно кафе што муабетеше доби
потемни моите раце се станува ладно тој рече дека го зедов рацете и тоа беше како оган тој беше малку срам, ја зграпчив брадата со мојата рака, се сврте моето лице и го бакна, и тој полека почна да се отвори и мојот кур почна да полета, тој беше двете бакнување усна и играње со мојот кур од врвот на моите панталони, а потоа тој го отвори мојот патент и почна да лижат моите тесни тесни и тој си игра наоколу со градите. фрлија

Јас си минував со удари на јазикот тогаш таа се исправи добив
мојата рака мокра низ нејзината сукња јас
ми ја фрли пичката што ја носеше
секси женска облека која ја носат
пантолони
I
заглавив меѓу неа, прво ја налутив со каснувања на нејзината коса, а потоа почнав да го влечам јазикот низ нејзините гаќи
и ме гушеше и ме гребеше
потоа се смиривме малку, се слушаа звуци, кога гласовите запреа, ја легнав добро под дрвото, и ја излупив сукната, добив
меѓу нозете
Почнав да ја стегам мојата цврста рака и
долу. Стенкав како да сум во болка секој пат кога ќе го испијам, му ја наведнав главата и прашав дали го сакаш??
евввеетт деду гроан ил караıı еден од тврдењата да не викам јас ги ставам сите
Ицс ЕЛИ ил к ја затвориле устата еднаш бавно по бр
веј дистри и гелдıм тресење басладиги момент сфатив ку о до празнења
иесебıмк и забрзана Икс И истовремено болаşı но за секој случај јас сум само во случај
се опоравивме само што имам боşıı и ние ја прошириме
се одмори по себе, ние се исчисти и замина после тоа, тој се врати во неговата
нашиот народ, нашите разговори беа
продолжувам.
Не се гледаме повеќе, но не можам да заборавам… Да , ги повикувам сите дами, ајде
чет ајде да разговараме
ајде да одлучиме што ќе се случи во иднина ако нашите умови се во право…[

приказни за возрасни
Циркулација на текст
Претходна Приказна
отидовме во подрумот девојка со девојка
Следна Приказна
Дојде на моето работно место за да ми прати секретарка.
Една мисла на ” ја скротив несреќната девојка со петел “

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 75  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In