Advertising

cili hotel


Јас сум ебру, имам 21 година. Сакам да ви раскажам за еден инцидент кој ми се случи пред 3 години. Бев во
последна година од средно училиште. Не ми е гајле за испит или нешто слично
финансиската состојба ни беше добра. Постојано патувавме со мојот најдобар пријател Хазал.
Еден ден, Хазал ми кажа дека е викенд забава и ние
морав да одам. Скокнав без да знам што се случува. Се покажа дека е
секс-забава (ќе дојдев пак ако ми кажеше)
. На
сите беа постари од нас. По некое време дружење, Хазал сретнал некого и се пензионирал
соба. Се шетав сам малку и
се вклучив во игра која се играше во салата.
Лицата кои биле следени имале секс во средината на собата. Тоа беше мојот татко кој дојде преку мене кога шише
ми покажа. Бев шокиран. Збунет сум од тоа што
да се направи и замрзна
додека татко ми не ме фати за рака и ме повлече во средината на салата. Ми се стегна на усните без да знам што е.
Моето збунување постепено попушти на страста, и почнав да одговарам
. Мојата рака отиде до неговиот кур, го откопчав и го зеде во мојата уста
. Потоа ме зеде во скут и ние се ебевме во воздухот, тој
го испразни целото негово сперма во мене. Татко ми толку ме заеба што беше најдобар
ебач на мојот живот. Да не ги отвараме устите
. Во меѓувреме, неколку лица беа суспендирани, но
Не се соочив. Хазал ми дојде на ум и почнав да ги посетувам собите и
Конечно го најдов Хазал како се заебава со татко ми. Влегов внатре и седнав,
таа одеше без двоумење. Кога заврши, татко ми
таа ми ги објасни настаните. Азал и татко ми имаше врска за 1 година и мојот
татко не покани на оваа забава.
Реков дека овој настан ќе остане меѓу нас тројцата и ќе ја напушти собата. Го заборавив овој инцидент и продолжив по мојот пат
.
Пред 2 години, моите родители се разведоа. пред 1 година,
татко ми се ожени со хазал. И тие се уште живеат во истата куќа. Чудно е, но не е
добро за мене. Можам да ги донесам дечињата дома колку што сакам.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 75  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In