Advertising

free hotel


Здраво, љубители на приказни, не се започне со читање на овие приказни, за среќа, јас ќе добие право на точка, тоа беше настан што се одржа во тој момент што никогаш не сум имал во мојот ум, тоа беше 11 во текот на ноќта, како и обично, јас бев трошење на моето време дома пред компјутер, разговор во виртуелен секс средини на разговор канали, отидов во кујната да се напијам чаша вода. Во тоа време, ја видов мајка ми како гледа низ прозорецот, наивно и пријдов, мајко, надвор времето беше навистина убаво, реков, мајка ми рече, дојди, и ти треба да дојдеш.

Почнавме да разговараме, и двајцата стоевме, едната рака на рамото на мајка ми, мојата лакома рака добиваше поддршка од прозорецот, јас добивав поддршка од прозорецот кога се уморив, почнав да се опуштам кон мајка ми кога се уморив. После 35 минути, нешто во мене почна да се активира, пенисот ми се стврдна, се прашував што се случува внатре. кога ја спуштив до половината, кожата на мајка ми беше топла.

Почнав да бодам и да си играм со еластичноста на нејзините гаќи, се доведов од позади до страната на мајка ми, овој пат мојот пенис ја допираше страната на колковите на мајка ми, кажував што и да се случи сега, ја спуштав раката од еластичноста на нејзините гаќи до нејзините колкови што ги галев со другата рака почнав да се спуштам од нејзиниот стомак и гаќи, а сега во другата рака ја возев мајка ми луда со другата рака од зад мојата рака која се пресели од женственоста на мајка ми до нејзините усни

По ова галење околу 5 минути, мајка ми малку ги повлече колковите наназад, ги спушти тренерките надолу, ја лижеше грбот, дупката во грбот беше влажна и јажето се навлажни, таа дојде до нејзината вагина, јас седев со главата меѓу нејзините нозе, аларот на мајка ти врз нејзината вагина, бевме официјално луди 10 минути по давање орален секс на мајка ми, мајка ми беше влажна и лута. Бев зад мајка ми и одев меѓу колковите на мајка ми кои излегуваа малку наназад. Тој беше туркање за 5 минути, а потоа го извадил и го стави во неговата вагина, тоа доаѓа и си оди, јас само

Стоев таму и размислував каков прекрасен настан беше додека таа се тресеше и ејакулираше со погледот однадвор, таа одеднаш го извади, овој пат падна на колена и почна да ми дава орален секс, гледав надвор и сега мојот почна да доаѓа, сакав да излезам, барем сакав да го извадам беше мана да не го извади и барем ја испразнив целата сперма без да ја отстранам, умирав од возбуда, тој лижеше по мене, беше одлично, највозбудливо беше што мојата татко ми спиеше во собата, ние никогаш не разговаравме, прво мајка ми отиде во тоалет, а потоа јас дури и не кажа ни збор за тоа, бевме заедно двапати повеќе и тие исто така не разговаравме потоа, се се случува и завршува во тој момент, како да сме двајца странци.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 78  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In