Advertising

fuck hotel


здраво, јас сум исмаил, приказната што ќе ја кажам е вистинита без претерување, освен имињата
прво ќе ви ги претставам хероите од нашата приказна. Јас сум 25 години, мојот
вујко сопруга на 170 од бринета милионтипе, суна суна 174 од бринета
мерења 94 63 95 прекрасна бринета убавина е мајка на две деца, но верувајте ми, вие не би верувале дека на
децата излегоа од неа, како и да е, јас сум
На 18-годишна баба и. Сум бил во потрага по начини да ја ебам од тогаш
Пред 20 дена, ќерката на тетка ми беше на свадбата на акцијата, да
не погрешно разбрани, сите ние ја напушти салата заедно на свадбата на сопствената ќерка, на
се разбира, јас сум алкохоличар, како и во моментов, ние ќе си одиме дома во секој случај, бидејќи јас
бев алкохоличар, не ми дозволија да возам, ова беше добра можност.
Го оценив и веднаш го седнав возилото до тетка ми, кога
5 луѓе се качил на задниот дел на возилото, тетка ми падна во мојот скут да не можев да го контролирам отчукувањата на срцето да не можев да го контролирам отчукувањата на срцето на тоа, имаше тенок здолниште на тоа, бидејќи тоа беше
долго лето, моето малечко не можеше да остари, тетка ми и така имаше 19 сантиметри. Ме погледна грубо , но немаше што да се направи, верувајте ми, тогаш и дишењето му беше свиткано, морав добро да ја искористам оваа можност , сега ризикував се, истражував со раката, држев за рака, не прави го тоа, идиоту, ќе видат, рече, ова ми даде повеќе храброст , ќе ја видат оваа работа Тука не, рече абдал, се разбира, зборувам за ова

Бев толку возбуден што бев толку среќен со мојот пост, јас требаше да се ебам сестра ми-во
– законот по многу години, и ако очекуваниот ден ќе дојде, болката е
свет конечно да пристигнавме во куќите, додека јас го заклучував автомобилот, тетка ми дојде повторно во брзање, рече таа
“Немам многу време, а влегов во автомобил
што се случи, сестро ” реков замолчи. Ние немаме многу време да те отсече, бидејќи тоа е
свадба, сите се силеџии во нашата куќа, и немаше никој во нашата куќа. Веднаш штом влегов во куќата, тој дувна
еден на мене, штом стигнав во куќата . дали отстранувам

Не можам да се сетам како ги кинев рацете на тетка ми на ѕидот, нејзиниот тесен волан
, Почнав да ја лижам пичката, мирисот ме уби и беше очигледно дека таа ме прекорува, јас бев речиси
гушкање со соковите на нејзината пичка (еден јазик удар на вашиот задник за
околу 15 20 минути, мојот
тетка крцка 2 пати додека ја лижеше празниот стомак на тетка ми. Зборови
ќе ве однесе, каде што ќе научите да ме лижете вака, не запирајте, да
душо, те молам продолжи, супер си
вашата свекрва ќе ви биде жртва

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 63  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In