Advertising

sexoconindues hotel


Здраво, пријатели љубители на приказни , имаме прочитано и слушавме многу приказни тука, повеќето од нив се далеку од реалноста и иронична, ти
одлучи за мојата приказна. Јас сум 36-годишен господин, ова се случи пред 3 години . Работам во Тракија и се оженив, бракот ми оди добро. Јас сум човечко суштество , сакам да живеам среќно и во целост. Како и да е, без понатамошно одложување, дозволете ми да ви кажам што ми се случи. Една девојка ми дојде во кафеана. Видов еден дечко како седи на друга маса. Отидов кај нив по покана, разговарав извесно време, потоа заминав таму по 2 дена добив порака.

Иако му реков дека сум бил во брак за да се види дали сакам да се сретне со него,
почнавме да разговараме на највисоко ниво. На почетокот ние
имавме нормален и нормален живот. I
го поканив во куќата на мојот пријател да се чувствува удобно на 3 состаноци. Отидовме таму по малку разговор и разговор, атмосферата стана потопла, нашите усни се споени, нашите раце почнаа да чувствуваат жед
еден на друг неконтролирано .
Додека ние се прави
љубов, прво се соблековме, започнав орален секс, и
јадевме едни со други како да се јадевме едни со други
. Го преболев затоа што беше сам. Кога мажот го разбира својот проблем
тој вели продолжи. Во ред е. и страсно и диво од кога и да е во мојот живот.
Имавме сексуален однос и со него го живеев секој аспект од сексот. Се гледаме
2-3 пати неделно и раскинете среќно
. Потоа имавме некои проблеми и се разделивме. Сега го барам.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 66  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In