Advertising

syreaxxx hotel


Бев невеста во Искендеруна пред две години. Ние
бев таму поради работата на маж ми. Ние сме Од Бурса. Сите наши роднини
останаа во земјава. Ние немавме Никој во Бурса. тој е возач на камион . На почетокот тој се грижеше за мене, иако не претерано, сега

Оди на превоз, не доаѓа неколку дена. Кога стигнал, го
неодамна почна да пие, изгледа пијан и често пиеше. Ме занемари и мене. Тој може
не ме гледаш. Ја играв
со себе, задоволувајќи се со непристојни филмови од сателитски емитувања
. Јас кажував дека ако продолжиш да го правиш ова,
Ќе ја напуштам куќата, но тој никогаш не ме слушна. Се врати од патот минатата недела. Се случи во вторник наутро. Тој беше
пијан, веднаш си легна . како риба извадена од вода

Почнав да мислам на улица, беше околу 11 часот наутро. Првото нешто што ми падна на ум беше
Сестрите хајрие, во кои секогаш се засолнив. Отидов право кај нив. Плачев и бев бесна. Бев ненајавена ,
можеби не биле дома. Тоа ќе беше мојата катастрофа
.
зошто плачеш?”Тој
реков .
_
_
Немаше ни сестра. Мојот икање се зголеми уште повеќе. ”
Кажи ми што се случи со Ферид”, рече тој, додека ме прегрнуваше.
Тоа ми даде самодоверба. И реков:” ако не Ти кажам, брате Исусе, “реков:” зошто сум странец?
Тој рече: “не знам, тоа е мојот сопруг повторно. Сестра Хејрај знаела. Кога се врати од работа, дојде
пак пијан. Реков дека ќе ја напуштам куќата, па
– Излегов од кај докторот од бес.”Реков,” добро направи магаре Халил, и тој го заслужи тоа
. Нека ја знае твојата вредност.”Ја ставив главата на неговото рамо . Плачев.
Мајка ми ме галеше по косата со раката. Бев мал
ми олесна. порно приказни Таа
беше облечен удобно, бидејќи немаше никој дома. Па јас ненамерно ја ставам раката
на нозете. Ја почувствував нејзината коса.
Имаше дебели, дебели нозе.
Тој остана цврст. Беше како камен. Тој беше триење моето тело со рацете, како да е масажа
.”Не грижете се за сето ова, сето тоа ќе помине, вашиот дебелоглав сопруг
ќе изгуби, каде ќе најде свежа невеста како тебе, ти си млад, ти си
прекрасно. Дојди, опушти се малку, во собата на сестра Ти Хејрај. Дозволи ми да те земам,
легни на креветот и одмори се. “реков. Ме фати за раце и ме крена. Ми ги подаде рацете и
ме повлече кон спалната соба. Тоа е кога јас
видов. Потењето под капата беше невидливо. Кога стигнав во спалната
ме натера да седнам на креветот. Тој го соблече тенкиот кардиган што го носев
. Тој излезе надвор и дојде со келн во раката. Ми го истри на рацете и на лицето. Тој го триеше на моето чело
и косата и почна да ја масира.
Бев
ми олесна . Од таму ми се слоши. Потоа седна на креветот и ме стави во неговиот скут. Нејзиниот кур беше нагоре и ми го допираше колкот. Ферид, ти си многу убава жена, не дозволувај никој да те вознемири. Тој трчаше со раката околу моите нозе и се обиде да стане под мојата здолниште. Ме фати за рака и си го стави на курот . Сакав да се повлечам, бев исплашен. Не плаши се, јас не сум странец. Потоа ми ја соблече сукњата . Имам многу гаќички на мене. Стана и почна да ме бакнува.

Ми ги цицаше градите. Почна да ме лиже,
го допре мојот стомак и многу ми се допадна . Јас си отидов, јас
сакав да му се одмаздам и на мојот сопруг. секс приказна
Ферид рече Дека Имате тело Како Афродита, но каква убавина е Тоа
невозможно е да не се обожувате. Бев надвор караше, бев
губејќи се себеси
повеќе и
уште. Кога брат ми ја виде пичката, очите му се извадија од џебот. Фериде
рече, колку прекрасна работа. Верувај ми, можам да го лижам со часови, особено со влакнести
но ми се допаѓа. Лижење, свиркање
Беше негов ред. Тој се повлече малку и соблече тренерки, што беше тоа, тоа беше како
пикакс . Се обидов, но не можев да го сфатам. Иса Брат Халил никогаш не знаеше такви работи, тој само ќе се погледне во ејакулација што е можно поскоро . .Иса брате, ако ја ебеш Хејрајовата сестра секој ден, реков , па, изгоре, реков јас.

I
како да излезе од својата тесна дупка, рече таа. Добро, може ли да го собере
сестра ми? Може да почувствувате жешка течност
да тргнеме, вели тој. Тој ми го сврте грбот и се кремираше околу мојот кур и
мојот газ. Рече да ме чекаш, кучката Ферид, сега ќе ти се протнам низ газот
. Тој го убоде, но јас прснав во врисоци. Големиот Брат Иса,
Јас извикав дека е толку добро чувството да го имаш твојот кур во мене. .Три пати го апсам
брат Иса. Ебевме два дена додека не дојде сестра Хејрај, искусив секакви видови
од задоволствата и позициите, можам да кажам дека тоа беа најсреќните два дена во мојот живот.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 69  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In