Advertising

VIDEOS hotel


Во Бањата Со Ќерката

Станува збор за 18 годишно момче. Ние сме 4 браќа и ние
живеам со сестра ми и мајка ми, најмладата од нив е 1 година постара од мене. Мојата постара
сестрите се мажат и живеат во странство.

Еден ден, мајка ми и татко ми отидоа во странство кај моите сестри,
Сакав да останам во Турција овој пат, бидејќи постојано одевме напред и назад. Мојата сестра
ни тој не сакаше да оди.

затоа што имаше шминка испити
таа била
се борат со испити. Многу момчиња трчаа
по неа во училиште, и јас секогаш ќе се скрши нивните
уста и карање со сестра ми. Како и да е, да прејдеме на главното. Еден ден мојата сестра дојде од училиште и беше преземање на
бања.

Не можев да го поднесам тој ден и ја погледнав, имаше толку убаво тело, мое
шмукање, орален,
Знаев дека тоа што го правам е погрешно, но не можев да ги тргнам очите од мене. Првпат видов гола жена
.
Нашиот вентил беше во право на влезот,
Го затворив вентилот кога сестра ми штотуку беше шампонирана. Сестра ми ми се јави и ми рече: “Донеси вода во кујната”.

Реков добро. Тоа беше шансата што ја барав. Отидов во бањата, но сестра ми беше
носи бањарка. Таа ми рече да ја истурам водата во главата и јас ќе се погрижам за останатото. Таа
ја испружив главата кон кадата и се свиткав, па ја испразнив водата гледајќи го сценографијата зад неа. Заборавивте да го извадите
водата од перспектива на
нејзиниот задник, сестра ми сфати дека ја шпионирам, но таа не би разбрала
.

Рече да го истуриме. Веднаш го истурив. Како што се откажував од надежта, сестра ми
се сврте и немаше пена на нејзиното лице повеќе. Таа погледна во мојот кур и виде дека таа е поздравување во
исправена положба. Потоа ми рече дали сакаш да имаш секс со мене. I
рече добро. Потоа ја допрев неговата усна . И почнавме да се бакнуваме како луди
.

Додека му ги лижев градите, собата си играше со мојот кур. Потоа ми рече да се соблечам
. И јас реков дека ќе се соблечам. Ми го зеде курот во уста и почна да дува пушење
. Лижеше нон-стоп и дивјачки . Толку многу уживав што му експлодираше во устата. Потоа почнавме повторно да се бакнуваме. Се галев
неговата пичка
потоа, мојата повторно се крена.

И сестра ми ја сврте назад и рече ајде, ајде да видиме. Јас реков, дали ти
сум бил со некој друг порано, собата ми рече не, но сакам ти да бидеш прва. I
стави го со сегашната психологија и го помириса до крај. Сестра ми врескаше . И
почна да и излегува крв од пичката.

Но, јас се стави повеќе во собата, претпоставувам дека тој ужива
тоа. Не рече да застанеш.

Таа, исто така, побара од мене да се притисне нејзиниот задник дупка. Реков добро, го искористив сапунот во бањата за да ја ебам. Почнав полека да го користам. И ја запустив
готун. Потоа Јас
реков дека го исклучив вентилот. Потоа таа рече дека сте биле добро во собата и таа се смееше.
Потоа се истуширав и ја миев додека се туширав.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 73  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In