www.holan hotel

Казната на мојата глупава сестра пијаница
Мојата постара сестра, Öнур, која е две години постара од мене, се изгуби во невозможен сон. јас порно стории не очекував да биде вовлечена во нешто вакво. Но фактот дека го стави своето семејство против мене и упорно го следеше тој човек беше и негов крај. Не можам да се сетам колку пати го претепав копилето кое требаше да ми биде зет затоа што не сакав да ја повредам сестра ми. Тој дури и негодуваше за моето прво тепање и дојде да си ги земе камењата. Седиме во паркот со пријателите, тие излегуваат од тофаş со стапови во рацете. Како резултат на неговото викање: ‘дојди тука, копилето што ја ебев сестра му’, го удрив со една глава и му го извадив веќе кривиот нос надвор од линијата. После тоа, неговите пријатели не се осмелиле да влезат. Бевме надувани за тројца, но и покрај тоа, тој си замина без да продолжи, гледајќи назад. Ти кажувам, дадов се од себе за мојата глупава сестра, која беше пијана, да не биде казнета.

порно приказна
Вистинскиот Реизам Припаѓа на Мојата Сестра Кучка.
Нема лага во мојата сестра, таа е најубавата девојка на светот. Таа се расплака кон крајот на средното училиште. Таа немаше ниту еден дечко до тогаш, и таа немаше пелени на тие чешли. Затоа што таа не беше на побарувачката. Кога градите и се зголемија, колковите и станаа поголеми, лицето и доби боја, тогаш оној кој трчаше по неа ја плати цената. Првиот кој го следел бил скитникот од соседството, неговиот татко непознат, неговата мајка чедар. Во ред, нејзината мајка немаше забележителен убод, но нејзиното име исто така беше откриено. Таа постојано пиеше, го надразнуваше лево и десно. Кога избодел неколку луѓе, неговите мали досиеја почнале да се исправуваат. Имал многу пријатели и непријатели. Еден од неговите непријатели беше што ја опседнав сестра ми. Немав никаков проблем со сексот. Не ја сакав сестра ми, само сакав да ја казнам!

Упорно Ѕвони Телефонот И Сестра Ми
Откако не смачкаа и се венчаа, прво моите родители, а потоа јас ја избришав од тетратката. Исто така, тој немаше поим дека моите родители ќе ме сакаат и брат ми нема да ме остави. Кога ќе помислеше на тоа, ќе си направеше дом со тој пијаница. Имаше секс каков што сакаше. Бидејќи веројатно ја криела и својата женска заради тој идиот. Откако завршил средно училиште, се венчале. Долго време не биле видени. Поминаа околу пет месеци. Одеднаш мојот телефон почна да ѕвони, тоа беше сестра ми која се јави, иако јас се обидов да го избришете нејзиниот број многу пати. – Не, напротив, го одби повторно неговиот повик. Кога го реков повторно и повторно, не можев да го поднесам и да го отворам:

Што по ѓаволите е тоа?
Мојот брат…
Неговиот глас плачеше, моите нерви исчезнаа кога го слушнав.

Зошто плачеш?
Тие пијат, пеат, работат секој ден.
Мислеше дека ќе тропнеш на твојата врата со бомба? Заслужувате се!
Го исклучив телефонот. Срцето ми се кинеше, но јас го исклучив. Тој не се јави, тој ден не се јави. Можеби ќе беше поинаку ако се јавеше. Еден месец подоцна, јавноста и соопшти нешто: ‘постарата сестра На Јасин, Бејза, почнала да ја продава нејзиниот сопруг за пари…’

Значи, Ја Направи Сестра ми Курва!
Јас сум јас, А Бејза ми е сестра. Не можам ни да кажам дека тоа беше лага бидејќи се очекуваше од мојот кучкин син чичко. Тој го позајмил автомобилот од пријател и заминал на место каде што пиел цело време. Не можев да се навредам на тоа место, бидејќи го познавав човекот, тој беше еден од старите меифатски типови. Риконуна се налути. Не можев да го тргнам од тоа место. Чекав, чекав со часови за да не му биде доста од пиење, копиле едно. Конечно е надвор. Имаше проблеми со стоењето. Имаше камен по него. Напредуваа, се нишаа и викаа. Одев бавно, следејќи ги. Не брзав, веќе го знаев патот. Конечно, тие влегоа на улица полн со слепи луѓе, толку тивки што никој не можеше да се меша со никого. Ги вклучив фаровите од автомобилот и го исеков предниот дел од нив одзади додека го корнам гасот. Не лажам, мислев да го смачкам, но не можев да ја издадам колата.

Пред двајцата да сфатат што се случува, му дадов на кучкиниот син чие име не сакам да го спомнам, повторно голема глава. Кога го удрив неговиот пријател по него, и двајцата паднаа на земја. Брзо го земав кучкиниот син од земјата и го фрлив во колата. Му ги скршив џебовите и му го фрлив ножот на земја.

Не знаев што точно да правам. Со таа инстант одлука, ја однесов во куќата каде што живееше и мајката на кучката. Светлата се изгаснале дека веќе било 2 часот наутро. Кога упорно тропнал на вратата, светлата се запалиле и мајка му се појавила на вратата. Го фатив син му за каишот и го фрлив внатре, врз мајка му.

И двете (старото долно и сегашното горно) изникнале во широки долови. Влегов внатре, ја затворив вратата и го заклучив. Кучкиниот син полека отрезнуваше, но мајката на кучката сеуште не можеше да разбере што се случува. Ги однесов двајцата во дневната соба.

Па го победи брат ми!
Го симнав појасот од панталоните и почнав да му го вадам на главата и очите со сета сила. Мајка на една Кучка Џејд:

Не го прави тоа сине, не го прави тоа!
Тој се обидуваше да ме држи за рака, но со задниот дел од мојата рака, го удрив со неговата шлаканица. Го удрив толку силно што неговиот син беше во бессознание. Но мислев дека треба да ги држиш очите отворени.

Значи, ја направи сестра ми кучка!
Ги соблеков панталоните пред мојот шура, кого го тепав неколку минути со неговиот појас. Носев само боксерки. Копилето се прашуваше што ќе направам, но беше очигледно дека нема да го ебам нејзиниот син.

Беше во своите 40-ти Години, Дел од причината поради која доби етикета за кучка беше затоа што сеуште изгледаше убаво. Имаше бледа кожа. Градите на кои таа го доела своето дете веќе се распукале, ја изгубиле формата, но биле големи. Имаше евтина ноќница на него. Застанав и ја исчешлав нејзината коса. Тој рече да не, но јас веќе бев ослепен. Му ги бакнував усните пред очите на син му и му ја лижев гадната алва. Неговиот син се обидувал да стане, но не бил доволно силен. Ја соблеков ноќницата на мајка и. Под него имаше многу бели гаќички што можам да ги наречам бабички. Нејзиниот градник, исто така, имаше бела боја која се обвиткуваше околу градите. Тоа што го видов таков беше доволно за да го кренам курот и да ме натера да сакам да се ебам .

Мојот зет велеше’ не го прави тоа ‘ со нејасен глас како да ја придружува мајка му, но јас веќе го искинав нејзиниот градник. Таа остана со нејзините валкани гради и бели гаќички под неа. И тоа лице во лице. Колку повеќе се обидуваше да ме притисне со рацете, толку повеќе се лутев. Му ги соблеков гаќите и го ставив мојот скаменет кур во неговата пичка пред син му. Мајка и не плачеше, само викаше аххх. Таа го сака секогаш кога не и е здодевно. Забрзав, а плачот на нејзината мајка стана погласен како што таа забрзуваше. Кога неговиот син, кој не гледаше, се обиде да стане, го удрив во средината на неговата уста. Повторно падна на земја како вреќа со гомна. Не го удрив толку силно што не се онесвести. Наместо да продолжи каде што застанав, тој ја исправи косата на мајка му и рече::

Ќе ми го лижеш курот! Ако се обидеш да ме гризнеш се колнам дека ќе го убијам син ти пред твоите очи и ќе те направам моја кучка до последниот ден од твојот живот!
Не ме измамија солзите во неговите очи и го слушнав само зборот ‘добро’ како излегува од неговата уста.

Клекна на колена и почна да дува. Таа навистина имаше курва, бидејќи таа го лижеше со задоволство. Ја зграпчив неговата глава и почнав да му ја забив во устата силно, и почнав да уживам во тоа. Не можев повеќе да издржам, и се наметнав во устата на мајка му и му наредив на син му да ги фрли последните склекови.

Слушај ме, кучкин сине! Следниот пат кога ќе и се доближам на сестра ми, не само што ќе ја ебам мајка ти, туку и тебе за целиот свет пред мајка ти. Нема да те слушнам ни збор.
Кучката плачеше во нејзиниот агол. И да се сврти кон него:

Кучко! Или ќе го родиш детето или ќе го родиш. Дури и да ти го слушнам гласот, пак ќе дојдам и ќе те ебам!
Се спакував, веќе се фрлив пред вратата. Но не бев нервозен. Исто така, морав да ги израмнам сметките со сестра ми. Како што скокнав во мојот автомобил, се свртев кон неговиот претпоставен нов, но само болен, дом.

Цела Сестра која Не Може Да Биде Ебена
Так, так, так! Неговите стапки можеле да се слушнат додека тој упорно тропал на вратата. Кога пристигнав, светлата на неговата куќа беа вклучени, тој не спиеше уште, како што се покажа дека тој доживува еротски чувства. Звукот на влечки удира нозете застана, и отворање на вратата се слушна. Спроти мене беше мојата сестра Курва Ö. Тој носел само машка кошула, и тоа му го покрило телото до колковите. Очите му беа стари. Бев изненаден кога ме виде, но солзи се слеаја со него. Додека влегуваше во собата, имаше полугол маж во четириесетите, облечен во пантолоните. Ја погледнав, а потоа и мојата ќерка.

Курво!
Додека и удираш шлаканица на сестра ми, Престани со тоа што го правиш! Исто така го дадов човекот во четириесеттите години обидувајќи се да интервенира со моите тупаници. Устата и беше прекриена со крв. Öзнур само плачеше и гледаше што се случи.

Губи се од тука! Ако те видам пак да поминеш покрај оваа улица, ќе дојдам и ќе ти го ебам седумтемејниот кучкин син!
Му ги фрлив чевлите и го избркав. Сега е време за неговото спасение и поправање. Ја зграпчив нивната коса и ја влечев до средината на дневната соба каде што штотуку се ебеа и имаа салфети полни со сперма. Седнав на каучот спроти мене.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pornos frei porno deutsches porno iphone porno kamera porno student porno blonde porno creampie porno massage porno sleeping porno mom porno sister porno