Advertising

WWW.SEX hotel


Тоа беше пред 4 години.
Ја замолив да не носи долна облека кога излегував со девојка ми. Бев во барот цела ноќ, и на пат кон дома, во такси, мојата рака
меѓу нозете. Додека водиме љубов на крајот на ноќта, време е за главното изненадување
Вибратор! Думсдеј избега. Тој апсолутно одби. Сум бил датира за 2 години
и сеуште го сакам толку многу. Но, постојат и други опсесии. I
не можев да ја спречам желбата да ја гледам како води љубов со други мажи. Таа беше многу
прекрасна жена. Сексот и љубовта се две различни емоции.
Таа се сврте на мене кога мажите ја погледна со желба.
Сакав да ми каже со кого е и како е заедно пред мене додека водиме љубов. Кога е пијан
тој се возбудува и користи сленг зборови.
кажувал за тоа. Мислам дека алкохолот ги извади неговите потиснати чувства во него
. Можеби овие мисли не се нормални.
Всушност, поголемиот дел од луѓето имаат такви чувства. Сите мажи
сака да им се восхитува жената покрај нив, но тешко е да се најде љубовник како мене кој ќе го охрабри нејзиниот љубовник да носи мини сукњи,
г-жици, проѕирна облека и потоа
ужива да гледа како мажите паѓаат во неа
. Интересно е тоа што ги хранам овие чувства веќе 5 години.
Во последно време те сликам како водиш љубов. Ова прави да се чувствувам како
има други со нас и ме прави исклучително возбуден
. Мојата поранешна девојка, која беше против тоа претходно, тогаш
позираше порнографски пред машината. Се плашам да повредам
таа, но дефинитивно треба да ги сфатам овие мисли.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 65  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In