Advertising

xvidesos hotel


Бев во мојата втора година од средно училиште.
Девојка По име Тü, облечена во хиџаб, седеше на клупата пред мене. Кога девојките
носејќи шамии на главата дојдоа до вратата на училиштето, ги симнаа шамиите и си ги открија главите, додека Тајтлај дојде во училницата носејќи шамија и не ја отвори
се додека не дојде наставникот. Но
кога тој влезе во училницата, тој ќе се земе игли
го симна шалот и го чекаше учителот да дојде, и кога учителот влезе во училницата, го повлече шалот од косата и си ја отвори главата.
Не зборуваше многу со момчињата од класот. Тој беше во ред со мене.
Ми ги кажуваше скоро сите проблеми што ги имаше. Одеше во училницата за време на викендите. Секогаш носеше марама на главата . Таа
училиште во петок навечер и
ме праша”што ќе правиш утре”. Јас си реков, ” не знам, можеби за забава на чај.
Ќе одам”, реков. Ми рече,”можам да дојдам ако сакаш”. Јас реков, ” Во ред, јас
“ќе те земам од училницата во 12:00″.

Во 12:00 во сабота, зедов Тü Од училницата и
ја однесов на чајанка. Влеговме. Внатре имаше две или три девојчиња со шамии. Партијата
почна. Сите станаа да танцуваат. Го однесов мојот пријател Тü Да игра.
Танцувавме држејќи ја мојата рака на нејзиниот колк, а Другатаü На мојот колк.
Во еден момент видов една од девојките со марама на главата како бакнува друг маж и
Јас истакнав дека”Погледни Ја Тула, и девојките со шамија исто така се бакнуваат”. Тü ме однесе на а
потемно место и почна да ме бакнува во усните. Но одеднаш
изненаден. Никогаш не мислев дека девојка во таков затворен хиџаб ќе ме бакне
. Веднаш одговорив и почнав да ги допирам задникот на мојот турбаниран пријател
. Патем, Тü Ми ги откопча панталоните и ми беше гајле.
издржа. Во тој момент, нашата
фразата” една од многу затворените девојки кои гледаат во земјата во тоа време, срцепарателно ” ми дојде на ум. Тü и јас отидовме на задната маса и
бакнував многу. Потоа ја напуштивме чајанка со Тü и отидовме на празно градилиште.
Тоа беше како девојчето во покриениот хиџаб да го нема и да биде заменето со турбанирана курва.
Иако бев момче, се плашев од девојката со турбан. Тü, од друга страна, ми ги лижеше јајцата како да сум
нејзиниот сопруг, четириесет години. Потоа
И го симнав здолништето на Тü. Носеше мали бели гаќички. Исто така
– се ослободив од тежината. Покриената девојка, која не ја отвори главата додека учителот не дојде во класот, веднаш
одврзи и ја отвори главата. Ги откопча копчињата на нејзиниот фустан. Тој ги стави градите
во мојата уста. И јас добро се излижав. Потоа ја допрел пичката малку
Ја лижев девојката со хиџаб, чија глава е покриена со турбан
, имаше секс како девојка плејбој која беше отворена и расфрлани одеднаш
. Сакав да ја ебам девојката со марама на главата. Прво се опфатени
глава со шал. Сакав да си го пикнам курот право во пичката кога ” не, не од напред, но ти
тие можат да ме ебат во газот”, вели таа. Застанав зад таа кучка. I
и го грабна шалот и го ебеше газот. Всушност, сакав да ја свршам
марамата. Но јас не свршив, бидејќи немав друг шал со мене. Потоа и двајцата добив
облечен. “Ти ми даде прекрасен ден. Од сега па натаму, ние сме
ќе дојдат тука и ќе водат љубов од време на време”, рече таа. Тој рече: “секако дека можеме
дојди кога сакаш , но можеш да земеш уште една шамија со тебе која не ја користиш.
Кога водиме љубов, ќе и ја покриеме главата и ќе водиме љубов на тој начин. Кога треба да се дофатите,
Јас ќе ејакулирам во шамијата на главата”, реков. Кога тој ми рече, “Како мислите да ејакулирам во шамија,” имав читање на секс приказни на
завеани жени на интернет .
Мажите и жените со турбани секогаш почнуваат на нивните
турбани или марами. Имав сон за себе дека ако имав
секс со жена која носи хиџаб, би почнал со нејзиниот шал . Потоа
Го напуштив градилиштето и отидов во Куќата На Тü
. Таа ноќ сонував за тоа што го направив со Тü до утрото.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 66  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In